Ελλάδα

Πύργος: Καταδίωξη για «κυνηγούς» μετάλλων και ελαιόλαδου

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Το ύποπτο αυτοκίνητο που εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας Πύργου να κινείται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, δεν σταμάτησε στο σήμα που του έκαναν για έλεγχο.

Ο 34χρονος οδηγός του πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, αλλά όταν κατάλαβε πως δεν θα ξέφευγε από την καταδίωξη που ακολούθησε, παράτησε τον 18χρονο συνεργό του και διέφυγε πεζός!

Με τη βοήθεια αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 18χρονος συνελήφθη και αποκάλυψε ότι, μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει ένα ελαιοτριβείο στο Σαμικό Ηλείας και είχαν αρπάξει διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα, ένα χορτοκοπτικό μηχάνημα και ένα δοχείο με 50 κιλά ελαιόλαδο συνολικής αξίας 15.000 ευρώ. Στη συνέχεια, πήγαν στην εταιρεία ανακύκλωσης και εμπορίας σιδήρου ενός 60χρονου στην Ανδραβίδα και πούλησαν τα κλοπιμαία στον 37χρονο Πακιστανό υπάλληλο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα μεταλλικά εξαρτήματα και το χορτοκοπτικό στην εταιρεία ανακύκλωσης και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Ο 60χρονος και ο 37χρονος συνελήφθησαν για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, καθώς και για απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού, καθώς βρέθηκε άλλος ένας 30χρονος Πακιστανός που εργαζόταν παράνομα στην  εταιρεία. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας άσκησε στον 34χρονο που αναζητείται και στον 18χρονο δίωξη για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top