Ελλάδα

"Βούλιαξε" το Ηράκλειο – Χιλιάδες οι αφίξεις στο λιμάνι

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

“Πυρετός” αφίξεων στο λιμάνι του Ηρακλείου για το τρίημερο του Αγίου Πνεύματος με τον αριθμό των επισκεπτών που έφτασαν στην Κρήτη για λίγες στιγμές χαλάρωσης, να ξεπερνά τις 10.000.  

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ekriti.gr την Παρασκευή 17 Ιουνίου, έφτασαν στο λιμάνι του Ηρακλείου 2.823 συνολικά άτομα με τα πλοία της γραμμής (MINOAN LINES – ANEK LINES). Το Σάββατο 18 Ιουνίου, ο αριθμός αυξήθηκε συημαντικά αφού ούτε λίγο ούτε πολύ, 3.776 επιβάτες κατέβηκαν από τα πλοία. Την Κυριακή 19 Ιουνίου, έφτασαν 2098 άτομα ενώ σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, οι επισκέπτες μόνο από το Λιμάνι του Ηρακλείου έφτασαν τους 2.968. 

Αρκετοί από αυτούς πήγαν για διακοπές κι αυτό φαίνεται από τα στοιχεία με τον αριθμό των ΙΧ που έφτασαν μαζί με τους επισκέπτες. Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, την Παρασκευή “ταξίδεψαν” 255 ΙΧ αυτοκίνητα, το Σάββατο 350, την Κυριακή 164 ενώ σήμερα 169. 

Σύμφωνα με τον Λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δημήτρη Σαϊτάκη, ο αριθμός των επισκεπτών για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κυμαίνεται σχεδόν στα ίδια επίπεδα με τα περσινά και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κρίση που δεν αφήνει πολλές οικογένειες να εκδράμουν προς την επαρχία. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top