Ελλάδα

Ροδόπη: Οι αγοραστές της ηρωίνης ήταν… αστυνομικοί

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στην πιο… κλασική παγίδα έπεσε ένα ζευγάρι νεαρών από ένα χωριό της Ροδόπης, που πίστεψαν ότι θα έπιαναν την «καλή» πουλώντας τη μεγάλη ποσότητα ηρωίνης την οποία είχαν στην κατοχή τους. Όμως, δεν αντιλήφθηκαν ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ήταν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι για την αγορά 670 γραμμαρίων  ηρωίνης ήρθαν σε επαφή με τους δυο Έλληνες πωλητές, έναν 28χρονο και μια 21χρονη, και έκλεισαν ραντεβού για να τους παραδώσουν τις 15.000 ευρώ που ζητούσαν. Το ζευγάρι έφτασε στον τόπο της συνάντησης με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και, μόλις παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, συνελήφθη από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης και Κομοτηνής.

Στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών, βρέθηκαν ακόμη μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ σε κοντινή περιοχή βρέθηκε κρυμμένη και μια   συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 32,3 γραμμαρίων.

Ο 28χρονος, που έχει συλληφθεί στο παρελθόν για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών, οδηγήθηκε μαζί με τη νεαρή σύντροφό του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και πώληση ναρκωτικών. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top