Ελλάδα

Ρόδος: Σε 20 ημέρες διέρρηξαν 22 δωμάτια ξενοδοχείων

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Κάθε μέρα «άνοιγαν» και από ένα δωμάτιο στα ξενοδοχεία της Ρόδου δύο αλλοδαποί που κατοικούν μόνιμα στο νησί, αλλά προσποιούνταν τους τουρίστες για να περνούν απαρατήρητοι. Όμως, πλήρωσαν τις 22 κλοπές που έκαναν μέσα σε 20 ημέρες με βαριές ποινές.

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, στο εδώλιο του οποίου βρέθηκαν μετά τη σύλληψή τους από την Ασφάλεια Ρόδου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, επέβαλε ποινή κάθειρξης επτά ετών και φυλάκιση 12 μηνών στον 24χρονο Σύρο και στον 35χρονο Γάλλο κάθειρξη επτά ετών και φυλάκιση ενός μηνός. Μάλιστα, οδηγήθηκαν στη φυλακή, καθώς η έφεσή τους δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Οι δύο αλλοδαποί νοίκιαζαν αυτοκίνητα με τα οποία πήγαιναν στα ξενοδοχεία ως παραθεριστές, εντόπιζαν τα δωμάτια από τα οποία απουσίαζαν οι ένοικοι και «ξήλωναν» τα safe box που είχαν μέσα χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά αντικείμενα και ταξιδιωτικά έγγραφα. Από 21 δωμάτια στην Ιαλυσός, τα Κολύμπια και το Φαληράκι της Ρόδου και ένα στην Κω, είχαν αρπάξει μετρητά, τιμαλφή και άλλα είδη αξίας 60.000 ευρώ!

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top