Ελλάδα

Ρόδος: Τιμήθηκαν οι «φανατικοί» επισκέπτες του νησιού

550_334_45246.jpg

Eιδικές τιμητικές διακρίσεις σε τέσσερα ζευγάρια επαναλαμβανόμενων επισκεπτών (Repeaters) της Ρόδου απένειμε σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.

Πιο συγκεκριμένα, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στο ζεύγος Ράιτόφερ από το Ζάλτσμπουργκ της Αυστρίας, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί το νησί 65 φορές!

Μάλιστα πλέον διατηρούν κατοικία στο Φαληράκι γεγονός που τους δίνει τη δυνατότητα στο μέλλον να επισκέπτονται τη Ρόδο ακόμη πιο συχνά, καθώς πλέον είναι συνταξιούχοι.
 
Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε επίσης στο ζεύγος Σμέετς από την Ολλανδία οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για 36η φορά. Σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Γιανέτε Σμέετς, η πρώτη φορά που επισκέφτηκε τη Ρόδο ήταν το 1980.

Ήταν τότε δεκαεπτά ετών και ενθουσιάστηκε από το νησί από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει το σχετικό ρτηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Έκανε, μάλιστα, ειδική μνεία στη ροδιακή φιλοξενία και στους Ροδίτες ενώ τόνισε ότι πλέον μαζί με το σύζυγό της έχουν πάρα πολλούς φίλους στο ίδιο το νησί.

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε ακόμα στο ζεύγος Λενς από την Ολλανδία οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 22η φορά.

Το ζευγάρι γιόρτασε φέτος την πεντηκοστή επέτειο του γάμου του στο νησί. Τέλος, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε και στο ζεύγος Φόλμερ που επισκέφθηκε τη Ρόδο για 19η φορά.

Η πρώτη τους φορά ήταν δώδεκα συνολικά έτη πριν, το 2004 και από τότε επισκέπτονται το νησί κάθε χρόνο, πολλές φορές και δύο φορές το χρόνο.
 
Μίλησαν για τους Ροδίτες που θεωρούν ότι είναι υπέροχοι άνθρωποι ενώ πιστεύουν ότι όλοι οι κάτοικοι του νησιού είμαστε τυχεροί που ζούμε εδώ.

/p3kVLZ-z35

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top