Διεθνή

Ρώσος πολιτικός επιτίθεται σε μοτοσικλετιστή και τρώει της χρονιάς του! -VIDEO

Τα περιστατικά βίας στο δρόμο, ειδικά σε χώρες όπως η Ρωσία, έχουν καθημερινά μπόλικο υλικό και μάλιστα καταγεγραμμένο σε κάμερες.

Στην ιστορία μας όλα αρχίζουν όταν μια ομάδα εντουράδων που κινείται σε χωματόδρομο πλησιάζει σε μια διασταύρωση με άλλο χωματόδρομο που αμφότεροι συμβάλλουν και ενώνονται σε έναν.

Ο οδηγός ενός Lexus NX αρχίζει και κορνάρει από μακριά καθώς πλησιάζει τη διασταύρωση προφανώς για να σταματήσουν και να τον αφήσουν να περάσει. Ο αναβάτης που προηγείται δεν σταματά, αλλά κόβει ταχύτητα, κινούμενος στα αριστερά του δρόμου, αφήνοντας –τουλάχιστον απ’ ό,τι φαίνεται- επαρκή χώρο για να περάσει το Lexus. Φτάνοντας στο ύψος του μοτοσικλετιστή, ο οδηγός του Lexus σταματά, πετάγεται από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί, ρίχνοντάς τον από τη μηχανή.

Ο αναβάτης, που εν τω μεταξύ έχει ξαναβρεί την αυτοκυριαρχία του ύστερα από τον αιφνιδιασμό του, επιτίθεται κι αυτός με γροθιές και τον σωριάζει πολλές φορές στα χόρτα. Εν τω μεταξύ ο οδηγός του Lexus, μέσα στην μανία του να κατέβει να επιτεθεί, άφησε το NX με το σασμάν στο «D» και το αυτοκίνητο πήρε το δρόμο… μόνο του.

Το ασυνήθιστο και ιντριγκαδόρικο μέρος της ιστορίας αυτής είναι ότι ο οδηγός του Lexus, σύμφωνα μα το YouTube και διάφορους Ρώσους που σχολίασαν τα video, ονομάζεται Bolshedanov Alexei και είναι μέλος και υποψήφιος βουλευτής Μόσχας με το κυβερνητικό κόμμα «Ενωμένη Ρωσία», με πρόεδρο τον Dmitry Medvedev.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top