Αθλητισμός

Σάντος: Άξιζε ένα Euro η Πορτογαλία

efyrluc5.jpg

Θέμα χρόνου θεωρεί ο Φερνάντο Σάντος πως είναι για την Πορτογαλία να κατακτήσει έναν μεγάλο τίτλο, αν και σημειώνει πως σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει… λογική φέρνοντας σαν παράδειγμα τον άθλο της Ελλάδας στο Euro 2004.

«Αν σκεφτούμε κάποιες από τις προηγούμενες γενιές ποδοσφαιριστών, τότε ναι. Η Πορτογαλία θα έπρεπε να έχει κατακτήσει ένα EURO, αλλά τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι. Πολλές χώρες έβγαλαν κατά καιρούς εξαιρετικές γενιές παικτών, όπως συνέβη με την Ισπανία, αλλά ο τίτλος δεν ήρθε. Πιστεύω ότι για την Πορτογαλία είναι θέμα χρόνου. Δείτε το παράδειγμα της Ελλάδας. Ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε ότι θα μπορούσαν να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης», τόνισε ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όσο για την ενσωμάτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο στις προπονήσεις, και τη σημασία του για την εθνική ομάδα είπε: «Αν ο Ρονάλντο είναι τόσο σημαντικός στη Ρεάλ, σκεφτείτε τι συμβαίνει στην Πορτογαλία. Είναι το ίδιο και περισσότερο. Προφανώς και ο Κριστιάνο δεν μπορεί να πάρει το τουρνουά μόνος του. Χρειάζεται τη βοήθεια των υπολοίπων».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top