Ελλάδα

Σασπένς στα Public με τους Nicci French

550_334_512839.jpg

Τους γνωρίσαμε μέσα από το εξαίσιο λογοτεχνικό θρίλερ «Blue Monday». Στη συνέχεια, οι Nicci French (ψευδώνυμο για το συγγραφικό δίδυμο των δημοσιογράφων Nicci Gerrard και Sean French) προχώρησαν στις επόμενες, εξίσου… τρομακτικές ημέρες της εβδομάδας: «Tuesday’s Gone», «Σκοτεινή Τετάρτη», «Σημαδεμένη Πέμπτη» και «Οργισμένη Παρασκευή»-βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις «Διόπτρα», όπως και τα προηγούμενά τους.

BOOK.JPG

Ηρωίδα των καλογραμμένων, συναρπαστικών ιστοριών της σειράς (η οποία απευθύνεται στους αναγνώστες που αγαπούν τα αστυνομικά που εμβαθύνουν στην ψυχολογία των χαρακτήρων) είναι μια ανατρεπτική ψυχολόγος, η Φρίντα Κλάιν, μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που γοητεύει τον αναγνώστη σχεδόν όσο και οι δαιδαλώδεις, γεμάτες αγωνία πλοκές που ξεδιπλώνονται στις σελίδες.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και ένα παλαιότερο βιβλίο των συγγραφέων, με τίτλο «Επιστροφή από το Σκοτάδι».

Οι δυο Άγγλοι συγγραφείς, έπειτα από ένα πέρασμα από τη Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθούν το Public Café Συντάγματος, την Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 21.00, για να συναντήσουν τους Έλληνες αναγνώστες τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους.

Nicci-French_5373.jpg

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top