Διεθνή

Σε αυτό το γάμο συνέβη κάτι ασυνήθιστο

hafdafd7.jpg

Στο γάμο του Gabriel Deku και της συζύγου του, πλέον, Annabella, η συγκίνηση ήταν έντονη, οι στιγμές ήταν πάρα πολύ φορτισμένες και τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι.

Καλά μέχρι εδώ, όλα αυτά είναι συνηθισμένα σε ένα γάμο. Μόνο που εν προκειμένω εκείνος που έκλαιγε ανεξέλεγκτα δεν ήταν η νύφη ή οι γονείς, όπως όλοι έχουμε δει να συμβαίνει, αλλά ο γαμπρός. Που όχι απλά συγκινήθηκε και βούρκωσε ή δάκρυσε, αλλά συγκινήθηκε τόσο που δεν μπορούσε να σταματήσει το κλάμα.

Ο Gabriel, από το Λονδίνο, είχε τόσο καταβληθεί από τα συναισθήματά του την ώρα που έβλεπε τη σύντροφο της ζωής του και μέλλουσα σύζυγό του να περπατά προς το μέρος του, στην εκκλησία St Martin In The Fields στην πλατεία Τραφάγλκαρ, που δεν μπορούσε να συγκρατήσει όχι απλώς τα δάκρυά του αλλά τα έντονα κλάματά του.

Τη στιγμή που ο Deku είδε την Annabella να μπαίνει στην εκκλησία, άρχισε να κλαίει και δεν κατάφερε να σταματήσει ενώ ο κουμπάρος του προσπαθούσε να τον συγκρατήσει και να τον ενθαρρύνει να απολαύσει τη στιγμή.

Λίγο μετά το κλάμα είχε επεκταθεί σχεδόν σε όλους και η συγκίνηση ήταν διάχυτη, όπως συνήθως συμβαίνει στους γάμους.

«Μόλις την είδα εκεί, ένιωσα έντονη ευγνωμοσύνη για όλα όσα είχα. Το να ξέρω πως έχω μια τέτοια σχέση στη ζωή μου με έκανε να ξεχειλίσω χαρά- υπάρχει κάποιος που με αγαπά άνευ όρων. Ήταν τόσο όμορφη…», περιέγραψε ο νεόνυμφος- ο γάμος έγινε τον Μάιο- στη Daily Mail.

hafdafd1.jpghafdafd2.jpghafdafd3.jpghafdafd4.jpghafdafd5.jpghafdafd6.jpghafdafd7.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top