Ελλάδα

Σεμινάρια της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στη Θεσσαλονίκη

Conference-735x459.jpg

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση επεκτείνει τις δραστηριότητες επαγγελματικής επιμόρφωσης στη Β. Ελλάδα και προσφέρει στις 29 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών, διεξάγεται στα Ελληνικά και βοηθάει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις πρακτικές πτυχές της εξαγωγικής διαδικασίας, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν διεθνείς προοπτικές και ευκαιρίες για τα προϊόντα τους.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο καλύπτει: Κατηγορίες προϊόντων και τα ειδικά χαρακτηριστικά τους Εργαλεία εύρεσης πελατών Επιλογή αγορών-στόχων Τιμολογιακή πολιτική και όρους πληρωμής Συμβόλαια και διαπραγματεύσεις

Το σεμινάριο βασίζεται  σε παραδείγματα και πραγματικές περιπτώσεις εξαγωγών.

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση επεκτείνει τις δραστηριότητες επαγγελματικής επιμόρφωσης στη Β. Ελλάδα και προσφέρει στις 30 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη, το σεμινάριο Επικοινωνία στα Αγγλικά για Εμπορικές Εκθέσεις. Το σεμινάριο είναι διάρκειας 8 ωρών, διεξάγεται στην Αγγλική γλώσσα και βοηθάει τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν ευχέρεια και αυτοπεποίθηση στην επικοινωνία τους με ξένους, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες να μετατρέψουν τους επισκέπτες της έκθεσης σε πελάτες.

Συγκεκριμένα, το σεμινάριο καλύπτει: Συστάσεις και σύντομες συζητήσεις με ξένους επισκέπτες Σύντομη παρουσίαση της εταιρείας και των προϊόντων της Περιγραφή προϊόντων, υπηρεσιών, πλεονεκτημάτων, καινοτομιών Χειρισμό ερωτήσεων των επισκεπτών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλ. 2310557633 ή να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση: training@hau.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top