Ελλάδα

Σέρρες: Στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων έκρυβε μισό κιλό ηρωίνης!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μόνο η… κάμερα έλειπε για να καταγράψει τις κινήσεις ενός Βούλγαρου που ήρθε από την πατρίδα του μέσω του Προμαχώνα Σερρών μεταφέροντας σημαντική ποσότητα ηρωίνης κρυμμένη στο δοχείο νερού των υαλοκαθαριστήρων του οχήματός του! Όταν την έβγαλε για να την παραδώσει σε Έλληνα συνεργό του, οι αστυνομικοί ήταν εκεί.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών είχαν εντοπίσει το όχημα του 49χρονου αλλοδαπού και το παρακολουθούσαν από απόσταση, χωρίς εκείνος να τους αντιληφθεί. Έτσι, τον είδαν καθαρά να σταματά στην εθνική οδό Αθηνών– Ευζώνων στο ύψος του Αγίου Αθανασίου και να χρησιμοποιεί μια χειροκίνητη αντλία για να βγάλει από το δοχείο νερού τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη. Λίγα λεπτά μετά, έφτασε στο σημείο ένας 29χρονος Έλληνας με το αυτοκίνητό του για να παραλάβει τα ναρκωτικά.

Εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί πετάχτηκαν μπροστά τους και τους ακινητοποίησαν. Οι συσκευασίες, που περιείχαν 476 γραμμάρια ηρωίνης, κατασχέθηκαν μαζί με τα δυο οχήματα και τρία κινητά των δραστών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών με κατηγορίες κατά περίπτωση για εισαγωγή, διακίνηση, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top