Ελλάδα

Σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις στα Τρίκαλα

550_334_157532.jpg

Πάνω από 3.000 αθλητές, προπονητές, συνοδοί, επισκέπτες θα βρίσκονται το επόμενο οκταήμερο στα Τρίκαλα, για δύο πανελλήνιες διοργανώσεις που διεξάγονται στην πόλη των Τρικάλων.

Πρόκειται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων το διήμερο 25 και 26 Ιουνίου, 2016. Και την τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων (Final Six), που θα διεξαχθεί το εξαήμερο 28 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, 2016 στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της οδού Κατσιμήδου.

Και οι δύο διοργανώσεις, πραγματοποιούνται με την ενεργή συμμετοχή της περιφέρειας Θεσσαλίας και των αντίστοιχων ομοσπονδιών ΣΕΓΑΣ και ΕΟΚ, καθώς και των τοπικών ενώσεων.

Σε επίπεδο εγκαταστάσεων, τόσο το κλειστό γυμναστήριο όσο και το στάδιο, έχουν δεχθεί παρεμβάσεις, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τις μεγάλες αυτές διοργανώσεις, όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή του δήμου Τρικκαίων. Τέλος, η ομάδα εθελοντών δήμου Τρικκαίων υποστηρίζει την ιατρική περίθαλψη στο πρωτάθλημα στίβου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top