Ελλάδα

Σκάφος αναψυχής προσέκρουσε στα βράχια της Βάρκιζας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ημιβυθισμένο σκάφος αναψυχής στην Βάρκιζα προσελκύει τα βλέμματα περαστικών, αφού κομμάτια από το σκαρί του, καθώς και διάφορα αντικείμενα που υπήρχαν στο κατάστρωμά του, γέμισαν  βραχώδη περιοχή στα τρία Λιμανάκια της Βάρκιζας.

Το ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, λόγω μηχανικής βλάβης σε συνδυασμό με τους έντονους ανέμους που έπνεαν στην περιοχή. Ειδοποιήθηκε αμέσως τόσο η Λιμενική Αρχή Βουλιαγμένης, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Το σήμα ανέφερε «σκάφος σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή “ΛΑΙΜΟΥ” Βουλιαγμένης».

Στην περιοχή κατέπλευσε άμεσα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, το οποίο εντόπισε ημιβυθισμένο το σκάφος «NICK MAR» σημαίας Αγγλίας στη θαλάσσια περιοχή Βάρκιζας -Τρία Λιμανάκια. Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης του σκάφους στις λιμενικές αρχές, στο σκάφος επέβαιναν ακόμα δύο άτομα, που είναι καλά στην υγεία τους. 

Το σκάφος υπέστη μηχανική βλάβη, ενώ προτού προσκρούσει στα βράχια οι τρεις επιβαίνοντες επιβιβάστηκαν σε βοηθητικό σκάφος, το οποίο κατέπλευσε ασφαλώς στον τουριστικό λιμένα Βουλιαγμένης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top