Πολιτική

Σκληρές εκφράσεις Καμμένου κατά του Σταύρου Θεοδωράκη

kammenos-vouli.jpg

Επίθεση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, λίγη ώρα μετά την άγρια κόντρα του πρώτου με τον πρωθυπουργό για τις offshore και τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Ο κ. Θεοδωράκης μιλά για συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου: ποιοι υποστήριζαν τότε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ; Όταν δίναμε μάχη για την υπόθεση των υποβρυχίων ο κ. Θεοδωράκης ήταν ορντινάτσα του κ. Παπαντωνίου», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Ο ίδιος ανέφερε ακόμη πως στη σημερινή στη Βουλή, ένας τίτλος μπορεί να μπει: «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό του κεφαλιού του».

«Είναι πρώτη φορά που καταλογίζονται χρήματα σε εταιρείες που έβλαψαν το ελληνικό δημόσιο για τα εξοπλιστικά», σημείωσε επίσης, ενώ επιτέθηκε και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας ότι «δεν μπορεί να ζητά η ΝΔ να έχει ηθικό πλεονέκτημα να υποστηρίζει τον Παπασταύρου».

«Ο λαός γνωρίζει τα γίνεται,. Ανοίξανε πια τα στόματα. Υποχρέωσή μας και των κομμάτων της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως της κυβέρνησης είναι όλες αυτές τις υποθέσεις να τις ξανανοίξουμε και να αποδοθούν ευθύνες», επισήμανε.

Ο ίδιος κάλεσε επίσης τους βουλευτές «να καταργήσουμε τη βουλευτική ασυλία και αναδρομικά. Ας το συμφωνήσουμε».

Αναφερόμενος και πάλι στη ΝΔ, σημείωσε: «Αυτοί που επιμένουν να υποστηρίζουν τις offshore ας μην αποχωρούν από την αίθουσα. Ας παραμείνουν εδώ και ας κριθούν από τον λαό στις εκλογές του 2019».

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top