Πολιτική

Σκουρλέτης για Φίλη: Δεν θα πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους θέλουν να διαμαρτύρονται

skourletis-735x459.jpg

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους θέλουν να διαμαρτύρονται στο πλαίσιο του Συντάγματος» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας σήμερα τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε», λέγοντας πως «είναι κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «»ι συνταγματικές προβλέψεις για τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος είναι γνωστές και δεν χωρά δεύτερη ανάγνωση ή διαφορετική προσέγγιση» και τόνισε πως ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι «η συζήτηση που ξεκινά δείχνει την διάθεση της κυβέρνησης σε ανοιχτή προσέγγιση, προτάσεις και διάλογο».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ενδεχομένως να γίνουν νέες ρυθμίσεις και διατάξεις που θα προβλέπουν έναν διευρυμένο ρόλο στα δημοψηφίσματα.

Σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου από το λαό, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν εάν θα πάμε σε μια τέτοια πολιτειακού χαρακτήρα αλλαγή, επισημαίνοντας πως στη χώρα δεν ταιριάζουν άλλα μοντέλα που ισχύουν σε άλλες χώρες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top