Ελλάδα

Σπείρα Αλβανών λήστευε και έκλεβε στη Ρόδο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Ένας βρίσκεται ήδη στη φυλακή και άλλοι δυο έχουν συλληφθεί από την επταμελή σπείρα Αλβανών κακοποιών, οι οποίοι διαπιστώθηκε ότι είχαν διαπράξει τουλάχιστον δυο ληστείες και μια κλοπή σε διαφορετικές περιοχές της Ρόδου, από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο του 2015.

Μετά από πολύμηνη έρευνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας εξιχνίασαν την δράση της συμμορίας, αρχηγός της οποίας ήταν ο ήδη φυλακισμένος. Μάλιστα, συνέλαβαν δυο συνεργούς του που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα και κρατούνται εν όψει της εφαρμογής του μέτρου της διοικητικής απέλασης σε βάρος τους. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. 

Οι δράστες είχαν εισβάλει στις 17 Αυγούστου του 2015 σε ένα σπίτι στις Καλυθιές, ακινητοποίησαν τους ενοίκους και άρπαξαν μετρητά και τιμαλφή μεγάλης αξίας από το χρηματοκιβώτιο. Το ίδιο έκαναν στις 19 Σεπτεμβρίου 2015 σε άλλο σπίτι στο Φαληράκι, όπου επίσης άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή από το χρηματοκιβώτιο ακινητοποιώντας τους ενοίκους με την απειλή όπλων. Νωρίτερα, στις 26 Απριλίου 2015, είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου και είχαν αρπάξει μετρητά.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top