Πολιτική

Στ. Θεοδωράκης: Να δοθεί άμεσα λύση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής

550_334_354791.jpg

«Οι εξελίξεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής προκαλούν την αγανάκτηση σε κάθε πολίτη που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα στην οποία ισχύουν οι αρχές του κράτους δικαίου», αναφέρει ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο facebook.

Kαταλογίζει ευθύνη όλων των αρχών καθώς, υποστηρίζει ότι η δίκη αυτή -μια από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που απασχόλησαν ποτέ την κοινωνία μας- απαξιώνεται καθημερινά.

«Καλούμε την ύστατη στιγμή την κυβέρνηση και τους δικαστές να ακούσουν τις κραυγές αγωνίας και πόνου της μάνας και του πατέρα του Παύλου Φύσσα», σημειώνει ο κ. Θεοδωράκης και ζητάει, από τη Δευτέρα, τα μέλη της σύνθεσης του δικαστηρίου να απαλλαγούν από οποιαδήποτε άλλη υπηρεσιακή απασχόληση και η δίκη να μεταφερθεί στην αίθουσα του εφετείου Αθηνών, ενώ ο προϊστάμενος του Εφετείου Αθηνών, η πρόεδρος και η εισαγγελέας της υπόθεσης και ο υπουργός Δικαιοσύνης να συνεννοηθούν και να δοθεί λύση.

«Να αναλογισθούν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στα θύματα, την κοινωνία και την ιστορία και να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη», καταλήγει ο επικεφαλής του Ποταμιού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top