Ελλάδα

Στα Super Markets όλης της Ελλάδας με το ΘΕΜΑ και τη ΔΕΛΤΑ κερδίζετε

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZX

Η προσφορά ισχύει σε όλα καταστήματα των Super Markets :

ΑΒ Βασιλόπουλος

Βερόπουλος

Γαλαξίας

ΕΛ.ΟΜ.Α.Σ.

Μαρινόπουλος

Μασούτης

Market in

My market

Σκλαβενίτης

 

Κόψτε τα 2 κουπόνια που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα του ΘΕΜΑτος και κερδίστε έκπτωση 3 ευρώ για αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ από τα Super Market όλης της χώρας και τα μικρά καταστήματα της γειτονιάς σε όλη την Ελλάδα.


delta1.jpg

IN-ARTICLE-DELTA_2.jpg

 

Και αυτή την Κυριακή, στα μικρά και μεγάλα σούπερ μάρκετ όλης της Ελλάδας, ακόμη και στο τοπικά σούπερ μάρκετ αλλά και σε όλα τα μικρά σημεία πώλησης της χώρας, σας δίνεται η δυνατότητα να προμηθεύεστε τα πλέον απαραίτητα αγαθά για την οικογένειά σας. Κερδίστε 3 ευρώ με όλα τα γάλατα της ΔΕΛΤΑ, τα γιαούρτια, το milko, όλα τα τυριά και τους χυμούς της ΔΕΛΤΑ, με τα κουπόνια που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας στην έκδοση των 2 ευρώ.

 

Το ΘΕΜΑ και η ΔΕΛΤΑ στηρίζουν ακόμα περισσότερο την ελληνική οικογένεια και σας προσφέρουν συνολικά 3 ευρώ ΔΩΡΟ την εβδομάδα, με 2 κουπόνια για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ αξίας 10 ευρώ από τα Super Market και μικρά καταστήματα τροφίμων της γειτονιάς σας (περίπτερα, γαλακτοπωλεία, φούρνοι, mini market, παντοπωλεία).

 

Όσοι λοιπόν αγοράσετε το ΘΕΜΑ αυτής της Κυριακής 12 Ιουνίου, θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας 2 δωροεπιταγές αξίας 1,50 ευρώ η καθεμία για αγορά προϊόντων ΔΕΛΤΑ.

 

Εσείς έχετε δύο επιλογές  :

ή κάνετε αγορές προιόντων ΔΕΛΤΑ συνολικής αξίας 10 ευρώ και, εξαργυρώνοντας και τις 2 δωροεπιταγές μαζί πληρώνετε τελικά στο ταμείο μόνο 7 ευρώ ή εξαργυρώνετε τις δωροεπιταγές μεμονωμένα μέσα στην εβδομάδα, δηλαδή την καθεμία χωριστά και πληρώνετε τελικά στο ταμείο μόνο 3,50 ευρώ (αντί για 5 ευρώ) την κάθε φορά.

 

Επιπλέον, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε ένα ακόμη κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα γάλα ΒΛΑΧΑΣ –πλήρες ή ελαφρύ- παίρνετε άλλο ένα δωρεάν.

 

Μπορείτε να εξαργυρώσετε απεριόριστο αριθμό δωροεπιταγών-κουπονιών ανά εβδομάδα, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες σας.

 

 

Τα κουπόνια που θα βρείτε στην εφημερίδα της Κυριακής 12/6/2016 θα ισχύουν από την Κυριακή 12/6 έως και το ερχόμενο Σάββατο 18/6/2016. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να τα εξαργυρώσετε, κάνοντας τις αγορές σας βάσει των οικογενειακών σας αναγκών.

IN-ARTICLE-DELTA_3.jpg

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top