Αθλητισμός

Στις 22 Ιουνίου ξεκινάει την προετοιμασία ο ΠΑΟΚ

2473270.jpg

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, το βασικό μέρος της οποίας θα πραγματοποιηθεί στο Οοστεμπεργκ της Ολλανδίας.Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ασπρόμαυρη ΠΑΕ οι ποδοσφαιριστές θα ξεκινήσουν να συγκεντρώνονται στη Θεσσαλονίκη από τις 22 Ιουνίου και η αποστολή του «Δικεφάλου» θα αναχωρήσει δώδεκα ημέρες αργότερα για την Ολλανδία.

Η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου. Η ομάδα θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 4 Ιουλίου οπότε θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, ο Δικέφαλος θα δώσει και τους φιλικούς του αγώνες (θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες) και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 18 Ιουλίου. Οι ημερομηνίες επιστροφής των διεθνών ποδοσφαιριστών θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες.

Η πρώτη επίσημη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League θα πραγματοποιηθεί στις 26-27 Ιουλίου κι ο επαναληπτικός στις 2-3 Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top