Ελλάδα

Στήθηκε γιορτή για την έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων της ΕΛ.ΑΣ.

%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%

Την έναρξη λειτουργίας των κατασκηνώσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, που αποτελούν ανάσα για το προσωπικό του Σώματος, καθώς, μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα, θα μπορούν πολλά παιδιά να κάνουν ανέμελες διακοπές, γιόρτασαν η ηγεσία και τα στελέχη, παρόντος και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.

Η εκδήλωση που οργανώθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποιήθηκε στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής και η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, υπό τους ήχους της μουσικής από την μπάντα της Αστυνομίας.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφιέρωσε την λειτουργία των κατασκηνώσεων στις συζύγους των αστυνομικών.

Η κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα θα δέχεται παιδιά μετά από μία εβδομάδα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν κατασκηνώσεις στην Βόρεια Ελλάδα και στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Τζανέτος Φιλιππάκος, σύσσωμη η ηγεσία, οι περιφερειακοί γενικοί διευθυντές και πολλοί αξιωματικοί με τις οικογένειές τους.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top