Πολιτική

Στο συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο θα μιλήσει αύριο ο Αλ. Τσίπρας

550_334_506936.jpg

Ενώπιον της Ολομέλειας της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αύριο Τετάρτη. Ο Πρωθυπουργός θα έχει σειρά συναντήσεων, αρχικά με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, και στη συνέχεια με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου και με Έλληνες βουλευτές που μετέχουν στην κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Επίσης, θα παρατεθεί γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού και του πρωθυπουργού της Εσθονίας από τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής Συνέλευσης. Ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κ. Guido Raimondi και τον Έλληνα δικαστή στο ΕΔΔΑ κ. Λίνο Αλέξανδρο Σισιλιάνος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, αύριο Τετάρτη, 22 Ιουνίου έχει ως εξής:

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

10:30 Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου της Ευρώπης, Thorbjørn Jagland

11:00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Pedro Agramunt

11:30 Συνάντηση με τους Έλληνες βουλευτές που συμμετέχουν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης

13:00 Γεύμα προς τιμήν του Πρωθυπουργού και του Πρωθυπουργού της Εσθονίας, (προεδρεύουσα χώρα στο ΣτΕ), Taavi Rõivas, από τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης

14:30 Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Guido Raimondi, και τον Έλληνα Δικαστή στο ΕΔΔA, Λίνο-Αλέξανδρο Σισιλιάνος

15:30 Ομιλία στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top