Οικονομία

Στο τραπέζι το μέλλον των εκθέσεων

550_334_91285.jpg

Στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Εκθέσεων Κεντρικής Ευρώπης (CEFA) που θα φιλοξενηθεί φέτος, αύριο, 16, και μεθαύριο, 17 Ιουνίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα τεθεί επί τάπητος η επέκταση της διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της ΔΕΘ-Helexpo, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωσή τους.

Στο συνέδριο και στη γενική συνέλευση, θα είναι παρόντες πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι 21 εκθεσιακών οργανισμών από όλη την Ευρώπη και ειδικότερα από Γερμανία, Ιταλία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Σλοβενία, πΓΔΜ, Βουλγαρία, Αλβανία, Σερβία και Τσεχία.

Αύριο, Πέμπτη, θα συνεδριάσει το think tank της CEFA, όπου περιγράφονται και αναλύονται οι μελλοντικές τάσεις που διέπουν την παγκόσμια εκθεσιακή βιομηχανία.

Την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση της CEFA, στην οποία προεδρεύει ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Η διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη της συνέλευσης της CEFA αποτελεί γεγονός μείζονος σημασίας για την πόλη, καθώς ενισχύει τη θέση της στο διεθνές εκθεσιακό δίκτυο και συμβάλλει στη διεύρυνση των συνεργασιών της με ξένους εκθεσιακούς φορείς.

Η διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων της ΔΕΘ-Helexpo, που συνδέεται άμεσα και με την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, θα αποτυπωθεί και στην επικείμενη 81η ΔΕΘ (10-18 Σεπτεμβρίου 2016), στην οποία θα υπάρξουν πολλές εθνικές εκθεσιακές συμμετοχές, ενώ τιμώμενη χώρα είναι η Ρωσία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top