Ελλάδα

Στον εισαγγελέα 33χρονη που έβαζε τα παιδιά της να ζητιανεύουν

00319478B0C9FB1FB39811FB34F1E48F.jpg

Διαφεύγει τη σύλληψη ο 34χρονος συνεργός της. Το ζεύγος υποχρέωνε τα δύο 13χρονα παιδιά του να ζητιανεύουν τις ημέρες που κατέπλεαν κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Κατάκολου.

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας οδηγήθηκε μία 33χρονη, η οποία μαζί με έναν 34χρονο που αναζητείται εξανάγκαζαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 13 ετών, να ζητιανεύουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος και η 33χρονη μετέφεραν προχθές το μεσημέρι τα παιδιά τους στο λιμάνι Κατακόλου και τα εξανάγκασαν να επαιτούν, ζητώντας χρήματα από τουρίστες, που είχαν αποβιβαστεί από κρουαζιερόπλοιο.

Όμως, όταν ο άνδρας και η γυναίκα αντελήφθησαν την παρουσία αστυνομικών έφυγαν από το Κατάκολο με κατεύθυνση προς Πύργο, εγκαταλείποντας τα δύο παιδιά.

Αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν στην συνέχεια τα δύο παιδιά τα μετέφεραν στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου. Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί Ασφάλειας συνέλαβαν σε περιοχή του Πύργου την 33χρονη, ενώ ο 34χρονος κατάφερε να ξεφύγει.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο άνδρας και η γυναίκα μετέφεραν συστηματικά με αυτοκίνητο τα δύο παιδιά στο λιμάνι του Κατακόλου, τις ημέρες που κατέπλεαν κρουαζιερόπλοια και τα εξανάγκαζαν να επαιτούν.

Στην συνέχεια ο άνδρας και η γυναίκα αφαιρούσαν όλα τα χρήματα που συγκέντρωναν, τα παιδιά και τα επιβίβαζαν πάλι στο αυτοκίνητο.

Όμως, για να μη γίνουν αντιληπτοί αλλά και για να αποφύγουν πιθανόν αστυνομικό έλεγχο, ο 34χρονος και η 33χρονη αποβίβαζαν τα παιδιά τους σε απόσταση μεγαλύτερη των δύο χιλιομέτρων από το λιμάνι του Κατακόλου και τους έδιναν εντολή να κινηθούν πεζή, ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιούσαν κατά την επιστροφή τους υπεραστικά λεωφορεία.

Η συλληφθείσα κρατείται, προκειμένου να οδηγηθεί την προσεχή Τρίτη στον ανακριτή Ηλείας για να απολογηθεί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 34χρονου.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top