Διεθνή

Συγκλονιστικές φωτογραφίες του Πιστόριους να βηματίζει στα ακρωτηριασμένα πόδια του

SAFRICA_PISTORIUS1.jpg

Μπροστά σε όλη τη δικαστική αίθουσα ο Όσκαρ Πιστόριους βημάτισε ταλαντευόμενος πάνω στα παραμορφωμένα ακρωτηριασμένα πόδια του, χωρίς τα προσθετικά μέλη,  προσπαθώντας να πείσει πως ήταν πολύ ευάλωτος για να γίνει από πρόθεση ο δολοφόνος της συντρόφου του Reeva Steenkamp.

Ταπεινωμένος και συγχυσμένος ο διάσημος αθλητής κλήθηκε να αφαιρέσει τα προσθετικά μέλη του και να εκθέσει τα δύσμορφα ακρωητριασμένα πόδια του μπροστά στους ανθρώπους που θα αποφασίσουν την ποινή του.

Σε μια αμήχανη και φορτισμένη στιγμή ο Barry Steenkamp, πατέρας της Reeva, έκανε στην άκρη για να περάσει ο φονιάς της κόρης του για την τραγική «επίδειξή» του.

Με την μπλούζα του βρεγμένη από τον ιδρώτα και τα μάτια του κόκκινα και γεμάτα δάκρυα ο Πιστόριους στάθηκε στην άκρη του δικαστηρίου για να αφαιρέσει τα προσθετικά μέλη του μπροστά στη γεμάτη δικαστική αίθουσα.

Το εξευτελιστικό θέαμα του παραολυμπιονίκη να βηματίζει πάνω στα ακρωτηριασμένα άκρα του έκανε πολλούς συγγενείς του, θαυμαστές του και μέλη του κοινού να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Λυγμοί ήταν ο μόνος ήχος που ακουγόταν μέσα στην αίθουσα ενώ ο Πιστόριους διέσχιζε με ασταθή βήματα την αίθουσα, πολύ κοντύτερος σε ύψος, χωρίς τα προσθετικά πόδια του. Την ώρα που έδειχνε να δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος, ένας κάμεραμαν χρειάστηκε να κινηθεί προς τα μπρος για να τον στηρίξει.

Ο διάσημος αθλητής έδειχνε τόσο εξευτελισμένος από τη διαδικασία που κοιτούσε μόνο το πάτωμα, με τα δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά του.

SAFRICA_PISTORIUS2.jpgSAFRICA_PISTORIUS4.jpgSAFRICA_PISTORIUS1.jpgSAFRICA_PISTORIUS3.jpgSAFRICA_PISTORIUS5.jpgSAFRICA_PISTORIUS6.jpgSAFRICA_PISTORIUS7.jpgSAFRICA_PISTORIUS8.jpgSAFRICA_PISTORIUS9.jpgSAFRICA_PISTORIUS10.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top