Ελλάδα

Συνεργασία της Antipollution ANE με την Veolia FS UK

Antipollution1.jpg

Την Τρίτη 7/6 στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2016 η Antipollution ANE κατά τη διάρκεια εταιρικής εκδήλωσης ανακοίνωσε την ‎συνεργασία της με την Veolia Field Services UK μέλος της πολυεθνικής Sarpi Veolia.

Η Antipollution ANE εξειδικευμένη σε υπηρεσίες προστασίας θαλάσσιου περιβάλλοντος και η Veolia Field Services UK εταιρεία με τεράστια εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων, ένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μια νέα παγκόσμια δύναμη, ικανή να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό περιβάλλον της ναυτιλίας.

Το νέο αυτό σχήμα έρχεται να δώσει λύση στην ανάγκη για άμεση, ασφαλής και περιβαλλοντικά ορθής ανταπόκριση περιστατικών έκτακτης ανάγκης και παροχής υπηρεσιών διαχείρισης κατεστραμμένων φορτίων «distressed/damaged cargoes» σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η διεθνής ναυτιλιακή κοινότητα διαθέτει πλέον έναν αξιόπιστο σύμμαχο στην προσπάθεια της για την οικοδόμηση ενός βιώσιμου θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ο κ. Βύρων Βασιλειάδης, Πρόεδρος της Αntipollution ANE και οραματιστής του όλου εγχειρήματος, δήλωσε ότι η νέα υπηρεσία θα ανατρέψει τον τρόπο διαχείρισης των κατεστραμμένων φορτίων πλοίων.  Από την μακρά πορεία του στον χώρο της ναυτιλίας υποστηρίζει ότι μία μόνο μικρή ομάδα ανθρώπων είναι ικανή για να κάνει την διαφορά και να αναδιαμορφώσει τον τομέα υπηρεσιών ναυτιλίας παγκοσμίως.

Antipollution2.jpgαπό αριστερά, Philipp Vassiliades, Neil Revera, Byron Vassiliades, Hervé Martel, Karina Szafranek-Braś, Nick Morgan

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top