Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Τζο Κοξ: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Εργατικό Κόμμα

B22590A7A2762DA7E9E0DFEFAE7336A3.jpg

«Η Τζο Κοξ στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπέστησαν τις συνέπειες του πολέμου και της προσφυγιάς, καθώς είχε διατελέσει στέλεχος ανθρωπιστικών οργανώσεων»

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Τζο Κοξ και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Εργατικό Κόμμα, στη μάχη που δίνει ενάντια στις δυνάμεις του ακραίου συντηρητισμού και του φανατισμού, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ .

«Η δολοφονία
της βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας Τζο Κοξ είναι ένα γεγονός που συγκλονίζει ολόκληρη τη δημοκρατική Ευρώπη. Η Τζο Κοξ αφιέρωσε τη ζωή της στη δράση για τα δικαιώματα των προσφύγων και την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Όπως εξηγεί, η Κοξ «στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που υπέστησαν τις συνέπειες του πολέμου και της προσφυγιάς, καθώς είχε διατελέσει στέλεχος ανθρωπιστικών οργανώσεων.»

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της Τζο Κοξ. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο Εργατικό Κόμμα, στη μάχη που δίνει ενάντια στις δυνάμεις του ακραίου συντηρητισμού και του φανατισμού. Ο αγώνας αυτός μας αφορά όλους και όλες» καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top