Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Η στάση της ΝΔ για τον εκλογικό νόμο φανερώνει την άποψή της για την δημοκρατία

550_334_510470.jpg

«Η στάση της ΝΔ απέναντι στον εκλογικό νόμο φανερώνει την άποψή της για την δημοκρατία και την αποτύπωση της λαϊκής βούλησης. Φαίνεται ότι οι θεμελιωτές του πελατειακού κράτους των ημετέρων και των βαφτιστηριών, του δικομματικού καρτέλ εξουσίας, οι εχθροί της κοινωνικής λογοδοσίας, φοβούνται τις θεσμικές αλλαγές στην κατεύθυνση του εκδημοκρατισμού των θεσμών, της δημόσιας διοίκησης και του κράτους.

Δεν θα τους περάσει, ούτε στην περίπτωση του εκλογικού νόμου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις δηλώσεις του Γ.Κουμουτσάκου για τον εκλογικό νόμο. 

Και συνεχίζει η Κουμουνδούρου σημειώνοντας ότι «Πέρα από τα ζητήματα δημοκρατίας, βέβαια, η στάση της ΝΔ δείχνει και κάτι άλλο: πόσο αισιόδοξος είναι ο κ. Μητσοτάκης για την επίδοση του κόμματός του στις επόμενες εκλογές. Αλλά ως προς αυτό, του συνιστούμε υπομονή. Θα έχει χρόνο μέχρι το 2019 να προσπαθήσει για κάτι καλύτερο.

Όσο για τα περί Χρυσής Αυγής, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να απαντήσουμε στους μέχρι πρότινος ομοϊδεάτες του κ. Μπαλτάκου και του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη», καταλήγει η ανακοίνωση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top