Ελλάδα

Τα πρώτα ευρήματα της αυτοψίας στο σημείο του δυστυχήματος του Μαυρίκου

CDF300F8A87862A75E825761608460EF.jpg

Σύμφωνα με δηλώσει τους, η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8-10 πόντους στην απέλπιδα προσπάθεια του 42χρονου να διασωθεί

Ίχνη διαρροής λαδιού κοντά στο σημείο όπου καταστράφηκε το τζιπ του Παναγιώτη Μαυρίκου στην Αττική Οδό, αλλά και σε πολύ μεγαλύτερη απόσταση, αλλά και διάφορα μικροαντικείμενα, εντόπισαν το πρωί οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας μετά από δυόμιση ώρες έρευνας.

Όπως ανέφερε
ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας οι τεχνικοί σύμβουλοι επεξέτειναν την έρευνα σε πολύ μεγαλύτερο μήκος της οδού, σε 358 μέτρα. Σύμφωνα με δηλώσει τους, η πόρτα του οδηγού είχε ανοίξει 8 με 10 πόντους.

Οι δύο εμπειρογνώμονες  (Νίκος Διαμαντής και Γιώργος Ραυτογιάννης) ερεύνησαν όλο το κομμάτι της Αττικής Οδού και περισυνέλεξαν διάφορα ευρήματα, τα οποία θα εξεταστούν σε δικά τους εργαστήρια, αλλά και στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, ενώ μελέτησαν με πολλή προσοχή το τμήμα της τελευταίας διαδρομής του 42χρονου, προκειμένου να έχουν προσωπική άποψη και να την συγκρίνουν με τα βίντεο από τις κάμερες.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα έχουν μια συνολικότερη εικόνα μετά και από την εξέταση του αυτοκινήτου του 42χρονου εκδότη, την οποία θα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top