Διεθνή

Τα σκυλιά που αρνούνται να πεθάνουν

ksualaksdai1.jpg

Τα σκυλιά της φωτογραφίας υπέφεραν ανείπωτη κακοποίηση σε ανθρώπινα χέρια καθώς οι άνθρωποι που υποτίθεται πως τα φρόντιζαν τα άφησαν να λιμοκτονήσουν και τα πέταξαν από όχημα εν κινήσει στην Ισπανία.

Ήταν τόσο αδύναμα και αδύνατα που τα κόκαλά τους διαγράφονταν κάτω από το δέρμα τους και βρέθηκαν κοντά σε πανεπιστήμιο στην πόλη Ciudad Real, στην περιοχή Castilla-La Mancha. Πλέον τα έχει αναλάβει οργάνωση για την προστασία των ζώων.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εντοπίσει τους ανθρώπους που άφησαν τα σκυλιά να φτάσουν σε αυτή την κατάσταση, αποστεωμένα και με το τρίχωμά τους να έχει πέσει. Εκτιμάται πως ήταν έτσι για πολύ καιρό.

Οι άνθρωποι της οργάνωσης που τα φροντίζει πιστεύουν πως ήταν κάπου σκοτεινά κλεισμένα για καιρό και σε αυτό οφείλεται το τόσο ροζ χρώμα του δέρματός τους.

«Ήταν πλήρως εγκαταλειμμένα, χωρίς νερό και τροφή. Δεν γίνεται να οδηγήθηκαν στην κατάσταση αυτή μέσα σε λίγες εβδομάδες ή μήνες», τόνισε η Carmen Diaz, εθελόντρια της οργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, υπήρξαν άνθρωποι που είδαν τα σκυλιά να πετάγονται έξω από διερχόμενο βαν αλλά το όχημα δεν είχε πινακίδες κι έτσι είναι δύσκολο να αναγνωριστούν εκείνοι που ήταν μέσα και πέταξαν τα σκυλιά έξω.

Οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης πως υπήρχαν κι άλλα σκυλιά μέσα στο βαν αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι απέγιναν.

ksualaksdai2.jpgksualaksdai3.jpgksualaksdai4.jpgksualaksdai5.jpgksualaksdai6.jpgksualaksdai7.jpgksualaksdai1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top