Ελλάδα

Τα βασανιστήρια που έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη -VIDEO

Σοκ προκαλεί το βίντεο από τις επιθέσεις που συχνά δεχόταν από τους συμφοιτητές του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής των Ιωαννίνων ο Βαγγέλης Γιακουμάκης.

Το βίντεο περιλαμβάνεται στη δικογραφία και το έδωσε στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος. Σε αυτό φαίνονται τα βασανιστικά «παιχνίδια» που έκαναν στον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη οι συμφοιτητές του.

Το υλικό κατέγραψε φοιτητής που συμμετείχε στο «παιχνίδι» που λαμβάνει χώρα στο δωμάτιο του Γιακουμάκη. Ο νεαρός είναι πεσμένος στο κρεβάτι του και 4 άτομα βρίσκονται από πάνω του κρατώντας τον «όμηρο».Ο 20χρονος προσπαθεί να ξεφύγει, μάταια όμως. Στο υλικό ακούγονται φωνές και από άλλους φοιτητές που βρίσκονται στο δωμάτιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Στο βίντεο, όπως προαναφέρθηκε, διακρίνεται ο 20χρονος Γιακουμάκης, πεσμένος στο κρεβάτι του, να παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον ελευθερώσουν. Αυτοί, όχι μόνο δεν τον αφήνουν, αλλά φωνάζουν και γελούν, συνεχίζοντας το «παιχνίδι» τους. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης φωνάζει ότι πονάει, και προσποιείται κάποια στιγμή ότι γελάει πιθανότατα για να τους πείσει να τον αφήσουν.

Στη συνέχεια ένας μυώδης νεαρός κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος φαίνεται να εγκαταλείπει και να περιμένει απλά πότε θα τελειώσουν το «παιχνίδι» τους.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα» και το μαρτύριο τελειώνει με τους νεαρούς να βγαίνουν από το δωμάτιο.

giak3 giak2

giak

Βίντεο/φωτογραφίες: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top