Ελλάδα

Ταξιτζήδες επιτέθηκαν σε οδηγό αυτοκινήτου που εκτελεί μεταφορές τουριστών

aerodromio-taxi.jpg

Μάρτυρες σ ένα απίστευτο θέαμα έγιναν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν σύμφωνα με καταγγελίες που έκαναν στο Flashnews.gr, οδηγοί ΤΑΞΙ επιτέθηκαν σε οδηγό αυτοκινήτου που εκτελεί μεταφορές τουριστών παρά το γεγονός ότι το όχημα έφερε όλα τα νόμιμα έγγραφα και παραστατικά, αλλά και ο οδηγός ήταν απόλυτα νόμιμος στα έγγραφα του.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η ιστορία ξεκίνησε όταν πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άνδρα της τροχαίας του αεροδρομίου ο οποίος διαπίστωσε ότι το εν λόγω όχημα ήταν απόλυτα νόμιμο όπως και ο οδηγός του, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Με την απομάκρυνση του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ, κανείς δεν πίστευε τι θα ακολουθούσε.

Οδηγοί ταξί, κύκλωσαν σύμφωνα με πληροφορίες παρισταμένων τον οδηγό ζητώντας του, παράνομα και καταχρηστικά να τους επιδείξει τα σχετικά έγγραφα που λίγο νωρίτερα είχε επιδείξει στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ.

Ο ίδιος, ο οποίος φαίνεται να τους είπε ότι δεν υποχρεούται να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο και ότι μόλις το αυτοκίνητο ελέγχθηκε και βρέθηκε καθ’ όλα νόμιμο, δέχτηκε βία και απειλήθηκε η σωματική του ακεραιότητα.

Λίγο αργότερα και πάλι σύμφωνα με μαρτυρίες και ενώ η αναστάτωση δεν είχε περάσει, και δεύτερο περιστατικό μέσα στο ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλαμβάνεται με θύμα άλλον επαγγελματία οδηγό και το όχημα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr έχει ήδη ενημερωθεί ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου για τις πράξεις βίας κατά των οδηγών στον κρατικό αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης» και σήμερα το θέμα αναμένεται να λάβει διαστάσεις.

Εν τω μεταξύ κάμερα ασφαλείας που είναι τοποθετημένη στο ένα από τα δυο οχήματα μεταφοράς επιβατών φαίνεται να έχει καταγράψει το συμβάν το οποίο αναστάτωσε τους φορείς του τουρισμού και δεν περιποιεί τιμή για τον τουριστικό μας προϊόν.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία οχήματα που φέρουν τα απαραίτητα έγγραφα και τις σχετικές άδειες από όλες τις εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες μπορούν να πραγματοποιούν το συγκεκριμένο έργο χωρίς να λογίζεται ως υποκλοπή μεταφορικού έργου, αφού πρόκειται για ενοικίαση οχήματος με οδηγό.

Το χτεσινό διπλό περιστατικό δημιουργεί ανησυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους που καρδιοχτυπούν για τέτοιου τύπου περιστατικά που εξευτελίζουν το νησί και τις παρεχόμενες υπηρεσίες τουρισμού.

Όπως έχουν στο παρελθόν επισημάνει, ο πελάτης που έχει επιβιβαστεί σ ένα τέτοιο νόμιμο καθ’ όλα όχημα, και έχει πληρώσει για να ξεκινήσει τις διακοπές του, μόνο που θα δει αυτό το ασυνήθιστο σκηνικό θα διαμορφώσει την χειρότερη εντύπωση για τον τόπο μας, τον οποίο επέλεξε για διακοπές ή οποιοδήποτε άλλο σκοπό.

Περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη στο flashnews.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top