Διεθνή

Θεαματική ληστεία στο αεροδρόμιο Μητέρα Τερέζα των Τιράνων

19BE893BC80D6C973B44B35A0405E30C.jpg

Τρεις μασκοφόροι έσπασαν είσοδο που οδηγεί στους διαδρόμους του αεροδρομίου και με την απειλή όπλων άρπαξαν όλα τα χρήματα που εκείνη την ώρα μεταφέρονταν από τεθωρακισμένα οχήματα σε αεροπλάνο.

Θεαματική ληστεία που παραπέμπει σε χολιγουντιανές κινηματογραφικές ταινίες έγινε σήμερα Πέμπτη, το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο Μητέρα Τερέζα στα Τίρανα.

Τρεις μασκοφόροι έσπασαν μία από τις εισόδους που οδηγεί στους διαδρόμους του αεροδρομίου και με την απειλή όπλων άρπαξαν όλα τα χρήματα που εκείνη την ώρα μεταφέρονταν από τεθωρακισμένα οχήματα σε αεροπλάνο.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι τα χρήματα, που μεταφέρονταν στο εξωτερικό νόμιμα, ανήκουν σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τους φρουρούς ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας και άρπαξαν τους σάκους τους οποίους τα φόρτωσαν σε ΙΧ μάρκας Mercedes και εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές εντόπισαν αργότερα καμένο το αυτοκίνητο λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.

Ακόμα δεν έχουν δοθεί στοιχεία σχετικά με το ποσό της ληστείας, αλλά πηγές που επικαλείται το τηλεοπτικό κανάλι news 24 αναφέρουν ότι πρόκειται για πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ένα ελικόπτερο πετάει στην περιοχή, και η αστυνομικές αρχές έχουν στήσει πολλά σημεία έλεγχου.

Μέσα σε κάτι παραπάνω από ένα χρόνο έχουν σημειωθεί τρεις μεγάλες ληστείες χρηματαποστολών, από τις οποίες οι δράστες με πανομοιότυπο τρόπο άρπαξαν περισσότερα από 18 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει μέχρι τώρα συλληφθεί κανείς.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top