Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στον Περιφερειακό

550_334_33867.jpg

Συνεχίζονται και την ερχόμενη εβδομάδα, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα (26/06) οι εργασίες στην εσωτερική περιφερειακή οδό και την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.

Συγκεκριμένα εργασίες κοπής βλάστησης θα γίνουν στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Αποκατάσταση προστατευτικών στηθαίων, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός θα γίνει στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στην Τούμπα (Κ9) και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα θα πραγματοποιηθούν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών και στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12) και του ισόπεδου κόμβου του Φοίνικα (Κ13), με κατεύθυνση προς την Καλαμαριά.

Αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου της οδού Μαρίνου Αντύπα και του ανισόπεδου κόμβου Αεροδρομίου – Ν. Μουδανιών (Κ12), με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top