Διεθνή

Θετή μητέρα εγκατέλειψε το μωρό γιατί «δεν ήταν αυτό που φανταζόταν»

mamamoro1.jpg

Αυτό το 5 μηνών κοριτσάκι, η Abigail Lynn, υποτίθεται ότι τώρα θα ζούσε με τους θετούς γονείς της αλλά αντίθετα ζει και πάλι με τη βιολογική της μητέρα στη Φλόριντα.

Η Abigail Lynn γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, ένα σύνδρομο, στις 11 Ιανουαρίου του 2016. Λόγω αυτής της γενετικής κατάστασης, η οποία οδήγησε στην υπανάπτυξη ορισμένων δομών του προσώπου της, η θετή μητέρα της την εγκατέλειψε και έφυγε από το νοσοκομείο μόλις την είδε υποστηρίζοντας ότι η Abigail δεν ήταν το μωρό που φανταζόταν. Το μωρό τώρα επέστρεψε στη βιολογική του μητέρα η οποία αναφέρει ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς θα ζούσε χωρίς αυτήν.

mamamoro2.jpg

«Πέρασα σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης μου σχεδιάζοντας να δώσω την Abigail για υιοθεσία» εξηγεί η βιολογική μητέρα της και προσθέτει: «Γεννήθηκε με ένα σύνδρομο, προς έκπληξη μας ενώ δεν είχε ανιχνευθεί στην αμνιοκέντηση ή στο υπερηχογράφημα. Όταν γεννήθηκε η θετή μητέρα της που είχε αναλάβει την υιοθεσία, έφυγε κλαίγοντας από το νοσοκομείο λέγοντας πόσο παραμορφωμένο είναι και δεν ξανάκουσα τίποτα από αυτήν. Συνειδητοποίησα ότι ήταν γραφτό να μείνει σε μένα».

mamamoro3.jpg

Η γυναίκα είχε αποφασίσει να δώσει το κοριτσάκι για υιοθεσία καθώς είχε ήδη μια κόρη 18 ετών και όπως αναφέρει δεν ήταν σε θέση να μεγαλώσει αυτό το παιδί καθώς και ο πατέρας του ήταν εξαφανισμένος ενώ η ίδια ζούσε σε ένα μικρό λυόμενο. Παρά το σπάνιο σύνδρομο με το οποίο γεννήθηκε, αυτό σύμφωνα με τους γιατρούς δε θα την εμποδίσει να έχει μια φυσιολογική ζωή, ήταν όμως κάτι που δεν μπορούσαν να χειριστούν οι θετοί της γονείς. Τώρα η μητέρα δηλώνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ και αναφέρει ότι συνειδητοποιεί πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την όμορφη κόρη της.

mamamoro4.jpgmamamoro5.jpgmamamoro6.jpgmamamoro7.jpgmamamoro8.jpgmamamoro9.jpgmamamoro1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top