Διεθνή

Τι είπε ο 7χρονος στον πατέρα που τον άφησε στο δάσος για τιμωρία

japan-735x454.jpg

Ο πατέρας του 7χρονου παιδιού που επιβίωσε μόνο του επί έξι ημέρες στο δάσος, όπου το εγκατέλειψαν οι γονείς του για τιμωρία, δήλωσε ότι ο γιος του τον συγχώρησε.

«Τού είπα “ο μπαμπάς σε ανάγκασε να ζήσεις τόσο δύσκολες στιγμές… Είμαι λυπημένος” », διηγήθηκε ο Τακαγιούκι Τανούκα, 44 ετών, σύμφωνα με συνέντευξή του που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δίκτυο TBS. «Και τότε ο γιος μου απάντησε: “Είσαι ένας καλός μπαμπάς, σε συγχωρώ”».

Ο Γιαμάτο Τανούκα, η περιπέτεια του οποίου συγκλόνισε στην Ιαπωνία, βρέθηκε έξι ημέρες μετά σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης, σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων από το σημείο όπου οι γονείς του τον κατέβασαν από το αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν, για μόλις πέντε λεπτά, λένε οι ίδιοι, στις 28 Μαΐου.

Ο μικρός αρχικά κυνήγησε κλαίγοντας το αυτοκίνητο, αλλά στη συνέχεια έχασε τον προσανατολισμό του και κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση, σύμφωνα με την εφημερίδα Mainichi. Φοβούμενος ότι θα χαθεί στο δάσος, περπάτησε περί τις 5 ώρες μέχρι να βρει καταφύγιο στο στρατόπεδο, όπου επί έξι μέρες δεν έπινε παρά νερό. Έχασε 2 από τα 22 κιλά του. Δεν συνάντησε ψυχή κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς του, εκτός από τον στρατιώτη που τον βρήκε τελικά.

Ο πατέρας του εξήγησε ότι ήταν οργισμένος με τον γιο του, που πετούσε πέτρες στα αυτοκίνητα, ενώ πρόσφατα είχε συλληφθεί στο σχολείο να χτυπά αυτοκίνητα με ένα ρόπαλο.

«Ήθελα να του δείξω ότι μπορώ να είμαι τρομακτικός εάν θυμώσω», είπε ο πατέρας επικαλούμενος την «αξιοπρέπειά» του, και ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του.

Η τοπική αστυνομία έχει απευθυνθεί για την υπόθεση στις υπηρεσίες προστασίας των παιδιών, σύμφωνα με την Hokkaido Shimbun και άλλες εφημερίδες.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top