Ελλάδα

Το άλογο του έφαγε… το δάχτυλο!

asthen1-735x459.jpg

Χωρίς… αντίχειρα, έφτασε το πρωί της Τρίτης στο Νοσοκομείο του Πύργου ένας νεαρός, μετά από επίθεση που δέχθηκε από… το άλογο του. Το τραύμα ήταν τέτοιο που οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένο να μεταφερθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο ΚΑΤ προκειμένου να λάβει εξειδικευμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα.

Του ανταποκριτή μας από το patrisnews.com στην Ηλεία

Το ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό του Πύργου, όταν 22χρονος επιχείρησε να χαϊδέψει το άλογό του. Αν και -όπως έγινε γνωστό- το άλογο ήταν ατίθασο, ωστόσο δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα «βγάλει» τέτοια επιθετικότητα στο αφεντικό του. Μάλιστα, καθώς ο νεαρός άνδρας, ασχολείτο και επαγγελματικά με τα άλογα, αφού είναι πεταλωτής, γνωρίζει πώς πρέπει να τους συμπεριφέρεται και σίγουρα να μην τα προκαλεί. Πόσο μάλλον, όταν το συγκεκριμένο, θεωρείτο ατίθασο.

Ο νεαρός, πλησίασε το άλογο προκειμένου να το χαϊδέψει, όπως πολύ συχνά έκανε. Αυτή τη φορά όμως, το ζώο αντέδρασε και χωρίς καν να το καταλάβει ο νεαρός εγκλώβισε τον αντίχειρα του αριστερού του χεριού ανάμεσα στα δόντια του και ουσιαστικά το «ξερίζωσε» και, πιθανότατα το κατάπιε, καθώς παρά την προσπάθεια να το βρουν, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου αλλά η φύση του τραύματος ήταν τέτοια που κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο ΚΑΤ της Αθήνας για περαιτέρω εξειδικευμένη παροχή ιατρικής φροντίδας. Εκεί θα υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση σε μια προσπάθεια αποκατάστασης της βλάβης.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ηλεία στο patrisnews.com

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top