Διεθνή

Το ήσυχο και ευγενικό κοριτσάκι που έγινε διακινητής κοκαΐνης

aydtra4-735x459.jpg

Τίποτε από την παιδική της ηλικία και την ανατροφή της δεν προμήνυε ότι θα έρθει αντιμέτωπη με το νόμο και ότι θα μπει στο φυλακή ως ένοχη για διακίνηση ναρκωτικών σε διεθνές επίπεδο.

Μεγαλωμένη σε μια πόλη βορειοανατολικά της Γλασκώβης, οι εργατικοί γονείς εξασφάλισαν στην ίδια και στα αδέρφια της ο,τι ήθελαν. Η οικογένεια ζούσε σε μια βίλα 400.000 λιρών και κάθε καλοκαίρι έκαναν όλοι μαζί διακοπές. Η νεαρή Melissa ήταν μια μαθήτρια ευγενική και δημοφιλής, αρκετά ήσυχη ενώ σαν έφηβη είχε πιάσει δουλειά σε ένα κατάστημα με αθλητικά είδη. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολιόταν με την τοπική θεατρική ομάδα έχοντας πολλές φορές και πρωταγωνιστικό ρόλο. Ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορες δουλειές ενώ η νοσηλευτική ήταν στις προσδοκίες της.

aydtra2.jpg

Σύμφωνα με τους γονείς των παιδιών, το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο τους είχαν δημιουργήσει αυτά ήταν ότι κάποια στιγμή μπορεί να είχαν μεθύσει. Η ήρεμη και ευτυχισμένη οικογένεια όμως διαταράχθηκε τον Αύγουστο του 2013 όταν η μεγαλύτερη κόρη που πάντα πίστευαν ότι ήταν ένα «καλό κορίτσι» με μια βαλίτσα γεμάτη με κοκαΐνη.

aydtra3.jpg

Η Melissa εκφράζει πλέον την αμέριστη ευγνωμοσύνη της στην οικογένειά της που τη στήριξε και δεν της γύρισε την πλάτη όταν συνέβη αυτό. «Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά για όσα έχουν κάνει για μένα και για τον τρόπο με τον οποίο τους απογοήτευσα. Θα μπορούσαν να έχουν γυρίσει την πλάτη τους και να με αφήσουν να λύσω μόνη μου το πρόβλημα, αλλά δεν το έκαναν.

Αντιλαμβάνομαι τώρα ότι είχα την οικογένειά μου ως δεδομένη. Είχα ως δεδομένο το να τους βλέπω και να τρώω το γεύμα τους μαζί μου και να τους αγκαλιάζω» λέει η ίδια περιγράφοντας πώς έμπλεξε και πώς από ένα μικρό και αθώο κορίτσι κατέληξε στη διακίνηση ναρκωτικών.

aydtra1.jpg

Η ίδια προσθέτει ότι ήταν το κορίτσι του μπαμπά και της έκανε όλα τα χατίρια ενώ είχε μια πολύ άνετη ζωή χάρη στα πολλά χρήματα που έβγαζαν οι γονείς της. Προσθέτει μάλιστα ότι ο τρόπος με τον οποίο έμπλεξε θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε κορίτσι. Γνώρισε όπως λέει πολλές γυναίκες οι οποίες ήταν απελπισμένες για τα χρήματα αλλά η ίδια κατάφερε να ξεμπλέξει χάρη στη στήριξη της οικογένειάς της.

aydtra4.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top