Αυτοκίνητο

Το Μάρτιο του 2017 ανοίγει η 87η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης

autoshowgva010316-1013.jpg

Η διεθνής αυτοκινητοβιομηχανία, ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες, εργάζεται πυρετωδώς για να προετοιμάσει τα νέα μοντέλα. Δοκιμάζει τις καινούργιες τεχνολογίες ασφάλειας και αναζητά τρόπους για να μειώσει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Η τελευταία τάση είναι η ανάπτυξη των μονάδων που επιτρέπουν την αυτόνομη οδήγηση. Τα πρώτα μοντέλα μαζικής παραγωγής με ανάλογες ικανότητες έχουν ήδη κυκλοφορήσει στους δρόμους και τα επόμενα χρόνια αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των αυτοκινούμενων μοντέλων.

Σημαντικό πεδίο για την εμφάνιση των νέων μοντέλων και τεχνολογιών αποτελούν οι διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Το 2017 όπως κάθε χρόνο, η πρώτη μεγάλη και σημαντική διεθνής έκθεση είναι εκείνη που διοργανώνεται στη Γενεύη. Οι οργανωτές της έκθεσης έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία από την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί το 2017.

Η 87η Διεθνής Έκθεση της Γενεύης, θα διεξαχθεί από τις 9 έως 19 Μαρτίου 2017 στο Παλέρμο. Η έκθεση της Γενεύης περιλαμβάνεται στο παγκόσμιο «Top 5» των διεθνών εκθέσεων. Οι διοργανωτές κάνουν προσπάθειες να αναβαθμίσουν τους χώρους και να δημιουργήσουν περισσότερες εκδηλώσεις. Τα αποτελέσματα από μια έρευνα ανάμεσα στους επισκέπτες που πέρασαν τις πύλες της φετινής έκθεσης, έδειξε ότι το 20% των 690.000 θα αγοράσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια αυτού του έτους και το 24,3% σκέπτεται να αγοράσει αυτοκίνητο το επόμενο έτος.

Επίσης, σχεδόν το 52% των επισκεπτών σχεδιάζουν να δαπανήσουν μεταξύ 20.000 και 50.000 ελβετικών φράγκων για ένα νέο αυτοκίνητο και 5% πάνω από 100.000 ελβετικά φράγκα. Το 45% των επισκεπτών ήρθε από το εξωτερικό, επιβεβαιώνοντας το διεθνή χαρακτήρα της ελβετικής έκθεσης.

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top