Ελλάδα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στο πλευρό των φοιτητών σε Κύπρο και Ελλάδα

IMG_0595_CROPPED.jpg

Οι σημαντικότατες και ραγδαίες εξελίξεις που έχουν προκύψει από το δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο (H.B.) και το επικείμενο Brexit, έχουν προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό σε γονείς και φοιτητές από Κύπρο και Ελλάδα οι οποίοι προγραμματίζουν ή έχουν ήδη αρχίσει τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια του Η.Β.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ανταποκρινόμενο στις εξελίξεις που διαμορφώνονται και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στο χώρο της εκπαίδευσης, έχει προχωρήσει στη δημιουργία Γραφείου Πληροφόρησης και Στήριξης καθώς και Τηλεφωνικής Γραμμής Στήριξης (Support Line) τα οποία θα προσφέρουν ενημέρωση και στήριξη στην Κύπρο και στην Ελλάδα, τόσο σε νέους φοιτητές, όσο και σε υφιστάμενους φοιτητές στο Η.Β.

Οι δύο αυτές υπηρεσίες θα προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση σε ό,τι αφορά στα ακαδημαϊκά θέματα που προκύπτουν (π.χ. μετεγγραφές φοιτητών) καθώς επίσης και σε θέματα που αφορούν στην οικονομική πτυχή της έναρξης ή συνέχισης των σπουδών των φοιτητών στη χώρα μας.

Ο τηλεφωνικός αριθμός της Γραμμής Στήριξης στην Κύπρο είναι (+357) 22 84 19 19 και ο αριθμός στην Ελλάδα είναι (+30) 693 693 30 17.

Η Ακαδημαϊκή Κοινότητα και η Διεύθυνση του Π.Λ. βρίσκονται στη διάθεση των φοιτητών για οποιαδήποτε σχόλια ή πληροφορίες. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο του Προέδρου του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου, καθηγητή Νίκου Καρτακούλλη ή με το γραφείο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, καθηγητή Φίλιππου Πουγιούτα, στο τηλέφωνο (00357) 22 84 15 00.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top