Ελλάδα

Το παρκάρισμα του «Ελληνάρα» στο Σύνταγμα που έγινε viral!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Οι χρήστες των social media τον αποκαλούν «Ελληνάρα της χρονιάς» και όχι άδικα αν κρίνει κανείς από την παρακάτω φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Την εικόνα, η οποία έχει γίνει viral «ανέβασε» στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων και σε αυτή απεικονίζεται ένα αυτοκίνητο να έχει παρκάρει πάνω στην πλατεία Συντάγματος, δίπλα ακριβώς από την είσοδο του μετρό!

«Η πραγματικότητα μερικές φορές υπερβαίνει τη φαντασία. Πάνω στο Σύνταγμα, σήμερα το πρωί», ήταν το σχόλιο με το οποίο ο κ. Καμίνης συνόδευσε την φωτογραφία με το επικό παρκάρισμα και ευτυχώς, όπως φαίνεται, η Δημοτική Αστυνομία έβαλε «δαγκάνες» στο όχημα του ασυνείδητου οδηγού.

Σημειώνεται πως τον περασμένο μήνα ο κ. Καμίνης είχε προαναγγείλει ότι  η Δημοτική Αστυνομία θα τοποθετεί «δαγκάνες» σε παρανόμως παρκαρισμένα αυτοκίνητα, προκειμένου να αντιμετωπίσει φαινόμενα αντικοινωνικής στάθμευσης. Ο κ. Καμίνης είχε τονίσει, μάλιστα, πως σκοπός του αυστηρού μέτρου είναι η προστασία του ελεύθερου δημόσιου χώρου, με αιχμή τις πλατείες, τους πεζόδρομους και τις ράμπες εξυπηρέτησης Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες.

Το tweet του κ. Καμίνη

kaminis-ellinaras-sydagma-df.png

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top