Ελλάδα

Το twitter «κλαίει» με τα… καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=ZmlsZX

Από τον Φεβρουάριο του 2014 που ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τους… γερμανοτσολιάδες που θέλουν να ξεπουλήσουν το Ελληνικό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 που η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επικύρωσε την ιδιωτικοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό έχουν περάσει μόλις 29 μήνες. Κι όμως. Μέσα σε αυτό το διάστημα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβαν να πουν τόσα πολλά που η απόφασή τους να προχωρήσουν στην«αξιοποίηση» του Ελληνικού και μάλιστα με την εταιρεία στην οποία είχε κατακυρωθεί αρχικώς ο διαγωνισμός, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του μιλούσαν για ξεπούλημα, τους αφήνει εκτεθειμένους στον υπερθετικό βαθμό.

Στα κοινωνικά δίκτυα, το χώρο που λειτουργεί συμπληρωματικά με τους δημοσιογράφους που αντιλαμβάνονται το ρόλο τους σαν το αντίστοιχο «public watchdog» της κοινωνίας απέναντι σε όσους ξεχνούν τις υποσχέσεις που έκαναν όταν επεδίωκαν να κερδίσουν τις ψήφους των πολιτών, η κριτική σε βάρος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα είναι σκληρή. Ιδίως στο twitter, το μέσο που η ελευθερία είναι σχεδόν απεριόριστη, η κριτική για τα καμώματα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό είναι ισοπεδωτική. Και θυμίζει σε όλους ότι στους 15 μήνες που είναι στην πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να διαγράψει έναν πλήρη κύκλο ευθυγραμμίζομενος με όσα ξόρκιζε την περίοδο της… ανυπακοής, όταν κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους για υποτακτικούς των δανειστών και Μερκελιστές, την εποχή που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμευόταν για το σκίσιμο των μνημονίων που έφερε πανηγυρικά ως πρωθυπουργός της χώρας.

«Στο Ελληνικό όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονται δύο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται με αγώνες το δημόσιο συμφέρον και αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα» έλεγε ο κ. Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου του 2016 και πρόσθετε: «Εδώ και τρία χρόνια, σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται μια πρωτοφανής διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Με όρους ληστρικούς προς το δημόσιο συμφέρον. Ο στόχος αυτής της διαδικασίας είναι υποτίθεται η μείωση του δημόσιου χρέους…».

Αντί για περισσότερα λόγια, διαβάστε τα τουίτς για το… κατόρθωμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ελληνικό:

tweet1.jpg

tweet2.jpg

tweet3.jpg

tweet4.jpg

tweet5.jpg

tweet8.jpg

tweet10.jpg

tweet9.jpg

tweet11.jpg

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top