Διεθνή

Τουλάχιστον 42 άμαχοι νεκροί από αεροπορικούς βομβαρδισμούς στη Συρία

F118942AE6B6B06D114AB7F149442C03.jpg

Τουλάχιστον 42 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στο βόρειο τμήμα της Συρίας από αεροπορικούς βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας και του διεθνούς συνασπισμού με επικεφαλής τις ΗΠΑ.

Τουλάχιστον 42 άμαχοι σκοτώθηκαν σήμερα στο βόρειο τμήμα της Συρίας από αεροπορικούς βομβαρδισμούς που εξαπέλυσαν αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της χώρας, της πολεμικής αεροπορίας της Ρωσίας και του διεθνούς συνασπισμού με επικεφαλής τις ΗΠΑ, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (OSDH).

Στις επιδρομές που διεξήγαγαν τα συριακά αεροσκάφη σκοτώθηκαν 15 άμαχοι στην επαρχία Ιντλίμπ, ενώ από τα πλήγματα της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας και της Δαμασκού έχασαν την ζωή τους 11 άνθρωποι στην επαρχία Χαλέπι, σύμφωνα με τη μκο.

Έξι άμαχοι σκοτώθηκαν στις επιδρομές που εξαπέλυσε ο διεθνής συνασπισμός στην πόλη Μανμπίζ (επαρχία Χαλέπι) και 10 άνθρωποι στην πόλη Ράκα, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, προστίθεται στην ανακοίνωση του OSDH.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top