Ελλάδα

Τριμερής για το «Athens Ledra» στο υπουργείο Εργασίας

ledra-735x459.jpg

Τριμερής συνάντηση μεταξύ του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, των εργαζομένων και εκπροσώπων του ξενοδοχείο «Athens Ledra», πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο υπουργείο, για την εξέταση των εξελίξεων που αφορούν την ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων.

Από την πλευρά του υπουργείου σημειώθηκε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των συμφερόντων των εργαζομένων, πληρωμή δεδουλευμένων, αποζημιώσεων, προστασία θέσεων εργασίας, και έχει, ήδη, ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες για την καταβολή του επιδόματος επίσχεσης. Παράλληλα, εξετάζει την επίσπευση όλων των διαδικασιών για την οικονομική ανακούφιση των εργαζομένων.

Το υπουργείο χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη τη στάση των ιδιοκτητών της εταιρείας, που αρνείται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζόμενους, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως μαζί με τους εργαζομένους θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη αναλγησία της ιδιοκτήτριας εταιρίας.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, από τη συζήτηση διαφάνηκε ότι ο πλειστηριασμός για το ακίνητο θα γίνει στις 13 Ιουλίου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top