Διεθνή

Τρόμος στον αέρα με καμπίνα αεροσκάφους να γεμίζει καπνούς

airplane1.jpg

Τη στιγμή που ένα αεροσκάφος της Jet Airways γέμισε ξαφνικά καπνό στην καμπίνα τω επιβατών, μόλις μερικά λεπτά μετά την απογείωση, κατέγραψε ένας από τους ταξιδιώτες στο φακό του.

Το αεροσκάφος είχε μόλις απογειωθεί από τη Βangalore, στο νότο της Ινδίας, όταν οι επιβάτες αντιλήφθηκαν τον καπνό και ειδοποίησαν το πλήρωμα.

Αμέσως έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου και το αεροσκάφος έκανε στροφή για να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί. Οι 65 επιβάτες κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τις μάσκες για να προστατευτούν από τον καπνό.

airplane2.jpg

Παρότι κανείς δεν έπαθε τίποτα στη φάση αυτή, σημειώθηκαν τραυματισμοί επειδή οι επιβάτες ποδοπατήθηκαν την ώρα που συνωστίστηκαν για να κατέβουν από το αεροσκάφος, όπου ακόμα έβγαινε καπνός, μετά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Βangalore.

Εκπρόσωπος της Jet Airways επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως κάποιοι επιβάτες τραυματίστηκαν την ώρα που σπρώχνονταν για να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο.

Πέντε άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του αεροδρομίου για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών. Από το αεροδρόμιο πάντως διαβεβαίωναν πως κανένας από τους ταξιδιώτες δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

airplane1.jpg

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top