Πολιτική

Τσίπρας: Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια γιατί συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν τεράστιες απώλειες

uusfsd.jpg

Για «κωμικοτραγικές στιγμές» έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας την αποχώρηση της ΝΔ από τη Βουλή για τις offshore.  Μάλιστα είπε ότι: «Μόνο με υπερβολές μπορεί κανείς να απαντήσει στη λάσπη και τη χυδαιότητα», ενώ επεσήμανε ότι η ΝΔ αποχώρησε για να προλάβει την προθεσμία των 60 ημερών. «Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια γιατί συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν τεράστιες απώλειες» είπε.

«Περίμενα να έρθει να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση» είπε και πρόσθεσε: «Η συγκεκριμένη διάταξη ήταν γνωστή σε όλους από τον Οκτώβριο. Η ΝΔ μας καλούσε επί δύο 24ωρα να έρθουμε στη Βουλή. Και τώρα που αποφασίσαμε να έρθουμε το βάλανε στα πόδια. Για αυτό ζήτησα να μιλήσω. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Έκανε λόγο για «στρατηγική ασυναμία της ΝΔ για σοβαρό αντίλογο» και είπε: «Δεν θα κουραστώ να μιλώ για ογκώδες στρατηγικό αδιέξοδο της αντιπολίτευσης.

Δεν έχουν να προτείνουν τίποτα το ουσιαστικό. Παριστάνουν τους εχθρούς του λαϊκισμού. Ο πολιτικός λόγος της ΝΔ είναι βασισμένος σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων της διαπλοκής και του κίτρινου τύπου.

Αυτή την πρόκληση δεν επρόκειτο να την αφήσουμε αναπάντητη».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top