Πολιτική

Τσίπρας: Πρωτοβουλίες για την άμεση βελτίωση της εικόνας της χώρας

92C1E7537574CA5758A445E4ACED437D.jpg

Ο κ. Τσίπρας κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής τόνισε ότι «σε αυτή την ιστορική στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να ξαναφτιάξουμε την εικόνα και τη φήμη της Ελλάδας και να προκαλέσουμε εκούσια ένα ντόμινο θετικών εξελίξεων».

Οκτώ πρωτοβουλίες για την άμεση βελτίωση της εικόνας της χώρας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών ο διπλασιασμός των διαφημιστικών δαπανών στον τομέα του τουρισμού.

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι «σε αυτή την ιστορική στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να ξαναφτιάξουμε την εικόνα και τη φήμη της Ελλάδας και να προκαλέσουμε εκούσια ένα ντόμινο θετικών εξελίξεων καθώς τα τελευταία χρόνια η εικόνα της Ελλάδας βάλλεται διαρκώς εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και προσφάτως του προσφυγικού ζητήματος». 

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνάντηση του συμβουλίου Εθνικής Επικοινωνιακής Πολιτικής θα γίνει τον Οκτώβρη, «ένα διάστημα αρκετό ώστε να συγκεκριμενοποιήσουμε τις δράσεις και τα επιμέρους projects που θα αναλάβει το κάθε υπουργείο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top