Αθλητισμός

Τζαβέλλας: Έχουμε λίγο χρόνο και πολλή δουλειά

pws3hszl.jpg

Πολλή δουλειά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα πρέπει να γίνει στην Εθνική Ελλάδας για να συμμετάσχει ξανά σε μεγάλη διοργάνωση, όπως δήλωσε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ στη κάμερα της Nova:

«Έχουμε διανύσει μεγάλη χρονιά και θα ήμουν πιο χαρούμενος αν βρισκόμασταν στη Γαλλία, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινήσουμε μια προσπάθεια για την επόμενη διοργάνωση.

Η Εθνική πρέπει να δουλέψει γιατί έχουμε λίγο χρόνο μέχρι το ξεκίνημα των προκριματικών. Είναι δύο φιλικά στην Αυστραλία και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έχει να δει την ομάδα τόσα χρόνια, έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε.

Είναι τέλος της σεζόν και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι καταπονημένοι αλλά όσες περισσότερες φορές μπορούμε και βρισκόμαστε είναι τόσο το καλύτερο για το μοντάρισμα.

Ο Μίκαελ Σκίμπε προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία, είδαμε κάποια καλά στοιχεία στα προηγούμενα, φιλικά αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να ξεκινήσουμε από εκεί που τελειώσαμε την προηγούμενη διοργάνωση και όχι αυτή της Γαλλίας.

Δεν είναι εύκολο με την αλλαγή φρουράς στην Εθνική και την ύπαρξη νέων ποδοσφαιριστών, όμως είσαι υποχρεωμένος να συνεχίζεις. Με βάση το τι ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια που έχουν κοστίσει σε όλους, νομίζω θα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί ούτως ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο του χρόνου».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top