Αθλητισμός

Υπάρχει και τρίτος φορ για ΑΕΚ

li5axqt4.jpg

Πέραν των Μίλαν Τζούριτς και Ιμπραΐμα Μπαλντέ, η ΑΕΚ κοιτάζει και αλλού για την απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», υπάρχει και μια τρίτη περίπτωση φορ, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να κάνουν βιαστική κίνηση για σέντερ φορ γνωρίζοντας πως θα πρέπει η επιλογή που θα γίνει να είναι η καλύτερη δυνατή και με το μικρότερο περιθώριο λάθους. Η ΑΕΚ έχει αυτή τη στιγμή με συμβόλαιο για τη γραμμή κρούσης τους Αραβίδη και Πέκχαρτ, ενώ δεν είναι απίθανη η παραμονή του Τζεμπούρ.

Από εκεί και πέρα, πιο προχωρημένες είναι οι επαφές για την απόκτηση αριστερού μπακ. Η «Ένωση» κοιτάζει κυρίως στη Γαλλία, καθώς μετά τους Σαλιού Σις και Σεΐχ Εμπένγκουε στο προσκήνιο ήρθε και ο Φλοριάν Μαράνζ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπαστιά και μπορεί να παίξει και στόπερ.

Για το ζήτημα του μέσου παρά τις δυσκολίες λόγω των απαιτήσεων της Ανόρθωσης η λύση του Κωνσταντίνου Λαΐφη δεν έχει εγκαταλειφθεί, ενώ Γκόικο Κάτσαρ και Μπρούνο Ζουκουλίνι παραμένουν στα υπόψη. Όσο για τον εξτρέμ, παρότι αποτελεί προτεραιότητα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι αρκετά προχωρημένο.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top