Αθλητισμός

«Υπερπλήρης ο φάκελος του Παναθηναϊκού για Λεωφόρο»

ave3xm9d.jpg

Τη βεβαιότητα πως ο φάκελος που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός για την εξασφάλιση οικοδομικής άδειας για την ανακατασκευή της Λεωφόρου είναι πλήρης εξέφρασε ο Σταμάτης Γαρρής μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, πάντως, δήλωσε πως είναι αβέβαιο πότε θα εκδοθεί η άδεια, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπάρχει με τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ που οι «πράσινοι» θα δηλώσουν ως δεύτερη έδρα.

Όσο για τα μεταγραφικά, προανήγγειλε εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα και μετά, ενώ παρότι αναφέρθηκε στις δυσκολίες για την απόκτηση Ελλήνων ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να επενδύει σε γηγενείς.

-το θέμα του γηπέδου: «Διακρίνω ότι υπάρχει ένα μπλέξιμο και μια ανησυχία στον κόσμο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την οικοδομική άδεια ή με το Ολυμπιακό Στάδιο. Η δική μας πληροφόρηση αναφέρει πως το χορτάρι του ΟΑΚΑ θέλει ολική σπορά. Το ΟΑΚΑ δεν είναι η πρώτη έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει γήπεδο κι αυτό είναι η Λεωφόρος. Το ότι τα έργα έχουν αρχίσει στη Λεωφόρο δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεσπιτωθεί για κάποια κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μπορεί να παγώσει τα έργα για ένα διάστημα και να παίξει στη φυσική του έδρα».

-τα έργα στη Λεωφόρο και την οικοδομική άδεια: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα έργα στη Λεωφόρο. Έχουν αρχίσει με έναν δυναμικό τρόπο, όπως είδε και ο κόσμος με την παρουσίαση στα ΜΜΕ. Έχουν ξηλωθεί όλα τα καθίσματα, θα μπουν καινούρια, θα μπουν πλεξιγκλάς και θα ακολουθήσουν τα μεγαλύτερα έργα, για τα οποία χρειάζεται οικοδομική άδεια. Αυτό δεν είναι ευθύνη του Παναθηναϊκού, γιατί ο φάκελος έχει κατατεθεί εδώ και δύο μήνες. Οι διαδικασίες στην Ελλάδα κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Είναι ζήτημα γραφειοκρατίας. Ο φάκελος είναι υπερπλήρης και δεν θεωρούμε πως υπάρχει πιθανότητα να μας αρνηθούν την άδεια. Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες που γίνονται τώρα και έρθει η οικοδομική άδεια, είτε έρθει σε 15 μέρες, είτε σε ενάμιση μήνα, θα συνεχιστούν τα έργα. Αν όμως η άδεια βγει το Νοέμβριο, θα πρέπει να έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας αν είναι να ξεσπιτωθεί η ομάδα. Σε αυτό το διάστημα ο Παναθηναϊκός είτε θα πρέπει να είναι στη Λεωφόρο, αλλά στη μισή Λεωφόρο λόγω έργων, είτε θα πρέπει να πάει στο ΟΑΚΑ».

-τις μεταγραφικές εξελίξεις: «Αυτή την εβδομάδα δύσκολα θα έχουμε κάποια τελική εξέλιξη, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που τρέχουν παράλληλα. Είναι και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων, που δεν είναι λίγες και δεν είναι εύκολες. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ονόματα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ονόματα, από αυτά ορισμένα ενδιαφέρουν πραγματικά, αλλά οι περισσότερες περιπτώσεις είναι πολύπλοκες».

-την απόκτηση Ελλήνων παικτών: «Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές, είτε παίζουν στο εξωτερικό είτε παίζουν στην Ελλάδα είναι πιο δύσκολες περιπτώσεις από τους ξένους. Όσοι παίζουν στο εξωτερικό συνήθως δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα κι αν θέλουν να επιστρέψουν ζητούν περισσότερα χρήματα από όσα παίρνουν έξω, όπου έχουν ήδη μεγάλες απολαβές. Αυτοί που είναι στην Ελλάδα έχουν δύο ζητήματα: πρώτον η ομάδα τους ζητά πολλά χρήματα και δεύτερον θέλουν μεγάλη αύξηση αποδοχών. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει Έλληνες παίκτες, να μην ανησυχεί ο κόσμος. Ο Παναθηναϊκός έχει Έλληνες παίκτες και δεν προχωρά όπως νομίζουν πολλοί σε αφελληνισμό του ρόστερ».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top