Ελλάδα

Υποβολή προτάσεων για την αξιοποίηση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης

dimotiki-agora-639x459.jpg

Προτάσεις για τη συνολική διαχείριση των εμπορικών και πολιτιστικών χώρων της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης για 5 χρόνια θα δέχεται έως τις 4 Ιουλίου ο δήμος Αθηναίων.

Έχοντας ολοκληρώσει την ανοιχτή διαβούλευση για την αξιοποίηση της Δημοτικής Αγοράς της Κυψέλης, ο δήμος Αθηναίων κοινοποιεί τα αποτελέσματα αυτής και απευθύνεται προς την κοινωνία των πολιτών με σκοπό, αυτή τη φορά, την αξιοποίηση των πορισμάτων της.

Στόχος του δήμου Αθηναίων, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είναι η δημιουργία ενός νέου συλλογικού και παραγωγικού πυρήνα με αυτόνομη και βιώσιμη διαχείριση με την ενεργό συμμετοχή της τοπικής κοινότητας των κατοίκων της Κυψέλης που θα καταστήσει την Αγορά ελκυστική σε έναν ευρύτερο πληθυσμό Ελλήνων και ξένων επισκεπτών ευνοώντας την πολιτιστική και οικονομική ενεργοποίηση της ευρύτερης περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό ζητά από φορείς και νομικά πρόσωπα με σκοπό αμιγώς κοινωφελή να υποβάλουν ιδέες και προτάσεις για τη συνολική διαχείριση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης οι οποίες να εξειδικεύουν τα αποτελέσματα της ανοιχτής διαβούλευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cityofathens.gr/node/28435

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top